top of page

Tentoonstelling van olieverfschilderijen

Mijn naam is Simonne De Visscher en ik nodig u graag uit om mijn tentoonstelling van olieverfschilderijen te bezichtigen in Destelbergen, bij Gent. Door mijn vele reizen naar Afrika, Europa en Amerika maakte ik kennis met de mooiste natuurlandschappen, wat meteen de inspiratie was voor mijn olieverf-expositie.

Wilt u mijn tentoonstelling komen bezichtigen?

✓ Betaalbare kunst
✓ Steunt het goede doel
✓ Nieuwe technieken

Een tentoonstelling van olieverfschilderijen in mijn tuin

achtergrond landschap

U kunt in het weekend op afspraak mijn olieverf-expositie komen bezichtigen in mijn open tuin. Hier ontdekt u tal van natuurschilderijen die u aan een betaalbare prijs kunt kopen én waarbij u tegelijkertijd het goede doel kunt steunen. U vindt er bovendien ook mijn ruime collectie mineralen van over de hele wereld terug. Ik bied steeds betaalbare kunst aan, omdat ik het belangrijk vind om u hetzelfde rustige gevoel te bezorgen dat ik krijg, wanneer ik me in de natuur bevind. In tegenstelling tot abstracte kunst, kunt u bij mijn figuratieve schilderijen de details en vormen van de natuur goed onderscheiden. Naast de natuur en mijn reizen, maakt mediatie ook een groot deel uit van mijn leven. Het geeft me rust en sereniteit en helpt me bij het creëren van mooie olieverfschilderijen die u kunt bezichtigen op mijn tentoonstelling.

achtergrond mineralen metamorfoses.jpg

Contact

Thanks for submitting!

U kunt eenvoudig en snel een ticket bemachtigen voor mijn tentoonstelling van olieverfschilderijen. Dat doet u door contact op te nemen met mij. U kunt bellen naar het nummer +32 (472).58.42.94 of het contactformulier invullen. Ik koppel zo snel mogelijk terug naar u. Doe het vandaag nog, dan verwelkom ik u dit weekend graag op mijn olieverf-expositie!

Bezoek mijn olieverf-expositie

bottom of page